T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ANKARA / POLATLI - Namık Kemal Ortaokulu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

"Küçük hanımlar, küçük beyler... Sizler hepiniz, geleceğin bir gülü, yıldızı ve ikbal ışığısınız. Memleketi asıl aydınlığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, kıymetli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız."

Mustafa Kemal ATATÜRK

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışı sebebiyle çocuklara armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda yapılan çeşitli etkinliklerle kutlandı. Kutlama etkinlikleri kapsamında günün anlam ve önemine dair konuşmayı Türkçe Öğretmenimiz Züleyha BOZBIYIK yaptı. Ardından Müzik Öğretmeni Nisa Özge BİÇAN yönetimindeki bardak ritm gösterisi 370 öğrencinin katılımı ile gerçekleşerek büyük beğeni topladı. Sabahçı ve öğlenci anasınıfı öğrencileri yaptıkları gösterileri sergilediler. Okunan şiirler ve Mardin yöresinden oynanan Reyhani Oyunu törenimizi şenlendirdi. Son olarak okulumuz öğrencilerinin 90lar Türkçe pop sanatçılarını canlandırmaları ile gerçekleşen mini 90lar konseri hem öğrenci hem velilerimize bayram coşkusunu yaşattı. Tören yapılan çeşitli yarışmalarla sona erdi. 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama töreninde emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür eder, bu coşkunun sonsuza dek sürmesini temenni ederiz.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 29.04.2024 - Güncelleme: 30.04.2024 07:55 - Görüntülenme: 86
  Beğen | 2  kişi beğendi

Etiketler :
milli bayramlar,