Okul WhatsApp kanalımız.

Ara

Sınav tarihlerimizin taslağı belli oldu. Aşağıdaki bağlantıdan sınav takvimine ulaşabilirsiniz. Öğrencilerimize başarılar dileriz.

Ekm

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Namık Kemal Ortaokulu 1. Dönem 1. Ortak Sınav Takvimi

Ekm

Öğretmen- Veli görüşme saatlerine ait çizelgedir.

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Namık Kemal Ortaokulu Kitap Okuma Programı

Mrt

Okulumuza gelen italyan misafirler ve bir hafta boyunca yapılan çalışmalar yerel basında yer aldı.

Mrt

Proje etkinliklerinin açılış ayağında 14 mart Salı günü Namık Kemal Ortaokulu anasınıfı öğrencileri öğretmenleri Nevin İpek önderliğinde hazırladıkları bayrak gösterisini sundu, anasınıfı öğrenci velileri desteği ile Türk kültürünü tanıtıcı şark köşesi oluşturuldu.

Serpil GÜnay, Hülya Sakarya, Nevin İpek ve Seval İrican ve anasınıfı velileri italyan misafirlere öğlen yemeklerinde Türk mutfağını gösterecek ikramlarda bulundular. ,Emeği geçen herkese teşekür ederiz.