Ock

Okulumuzda birkaç yardımsever veli, iyilik için biraraya geldi ve ekonomik yönden zor durumda olan öğrenciler için bot ve mont yardımında bulunarak kışın soğuğuna karşı iyilik ve şefkatin sıcaklığını seçti. Bu anlamlı davranışınız, güvenli ve sıcak bir kış geçirilmesi için katkı sağlayacaktır. Değerli desteğiniz için ne söylesek azdır, minnettarız.

Ara

Okulumuzda velilerimiz ve öğretmenlerimizin işbirliğiyle her hafta farklı sınıf düzeyinde kermes düzenlenmektedir. Bugün de sıra 6'larda idi. 6.Sınıf öğrencilerimizin velileri bugün kermeste nasıl hamarat olduklarını tüm okula gösterdi. Zira öğrencisinden tut, öğretmenine kadar herkes adeta parmaklarını yedi. Önce ellerinize sonra yüreğinize sağlık.

Ara

Okulumuz 8. Sınıf öğrencileri sinema etkinliğinde bir araya geldi. Aybüke: Öğretmen Oldum Ben filmini izleyen öğrencilerimize, Müdür Yardımcısı Pınar Başar ve Okul Psikolojik Danışmanları Sevilay Erdoğan ile Halil Ünlüer eşlik ettiler.

Ara

Yerel basında çocuk ve aile yazı dizisi ile paylaşımlar yapılmaya başlanmıştır. Bu konuda uzmanlar tarafından yazılar yazılacak ve siz değerli velilerimizle paylaşılacaktır. Bu çerçevede ilk yazı siz değerli velilerimiz için okulumuz Psikolojik Danışmanı Sevilay Erdoğan tarafından kaleme alındı.

Kas

Saygı, Minnet ve Özlemle...

Kas

Atatürk Haftası etkinlikleri nedeniyle okulumuz pano çalışmaları devam ediyor.

Dijital Kalemler Haziran sayımız yayımlandı.

Nis

Topçu ve Füze Okulu Komutanı Tuğgeneral Ahmet İbiş'i 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında makamında ziyaret ettik. Komutanımız ilk olarak bizleri okulun temel işleyişi hakkında bilgilendirdi. Topçuluk üzerine merak ettiğimiz hususlarda ise yönelttiğimiz soruları samimiyetle cevaplandırdı. Sonrasında okulumuz 5-G sınıfı öğrencilerimizden Batuhan Kahveci, komutanımızın makam koltuğuna oturdu. Heybetli duruşu ve dosta güven, düşmana korku salan bakışıyla öğrencimiz Batuhan Kahveci, Ulu Onder Mustafa Kemal Atatürk'ün izinde askerler yetişmesi için elinden geleni yapacağını ifade etti. Batuhan hedeflerini paylaştıktan sonra makam koltuğunu sınıf arkadaşı Dilek Koca'ya bıraktı. Dilek Koca da tıpkı sınıf arkadaşı Batuhan gibi oturduğu koltukta geleceğe güven veren bir duruşla hedeflerini ve hayallerini paylaştı. Makam koltuğuna son olarak oturan anasınıfı öğrencilerimizden kendi gibi adı da yaman olan Yaman Erdoğan bizlere doğru beslenmenin sırrı olarak bol bol haşlanmış brokoli ve havuç yememizi salık verdi. Yaman bu önerisiyle "Akıl yaşta değil, baştadır." atasözünü anımsattı. Sohbet tadında geçen ziyaretimizde bizleri sıcak bir şekilde ağırlayan komutanımız Tuğgeneral Ahmet İbiş'e şükranlarımızı sunarız.

Mrt

Namik Kemal Ortaokulu, Erasmus+ Okul Eğitimi Akreditasyonu programı kapsamında İtalya Istituto Comprensivo Comenio okulundan 2 ögretmen ve 6 ögrencinin, ögrenci grup hareketliligine ev sahipligi yapiyor.İtalyan ögrenciler ingilizce dil becerilerini geliştirmeye yönelik projeleri kapsaminda 13-19 Mart haftasi boyunca Namik Kemal Ortaokulu'nun düzenleyeceği  bir çok atölye çalışmasında Namık Kemal Ortaokulu öğrencileri ile etkileşimde olacaktır. Aynı zamanda Italyan ögrenciler Namik Kemal Ortaokulu ögrencilerinin evlerinde misafir olarak kalmakta, Türk aile yapısı, günlük yaşantısını yakından tanımaktakta, proje sayesinde Namık Kemal Ortaokulu ögrencileri farkli bir ülkeden akranları ile kültürel etkileşim ve iletişim kurma firsatı yakalamış olup, ülkemizi bir çok yönden misafirlerine tanıtmaktadır. Misafirler proje ekibi Behice Nur Kalkan, Sevilay Erdoğan, Melih Yetik ve Okul Müdürü Ramazan Çakmaktepe tarafından 13 Mart akşamında havaalanında karşılanmıştır.

Kas

29 Ekim 2022 Cumhuriyet Bayramı İlçe Törenine okulumuz öğretmen ve öğrencileri katılmışlardır.

Mrt

Polatlı'nın ilk ve tek dijital okul dergisi "Dijital Kalemler" Mart 2022 sayısı ile yayınlandı.